Jag missade fredagsflyget 16 mars, försov mig! Fick ta lördagsflyget istället och väl i Harlington gick vi direkt till Pubben The Old Sun! Tyvärr var Trish sjuk så hon kunde inte följa med oss ner till London denna afton!

Samma pub The Old Sun och de gamla gubbarna i byn har samlats för att följa slutspelet i 6 nation. Här spöar italienarna skiten ur scottarna och gubbarna jublar, de är ju engelsmän!

På pub i Spursområde innan match fick vi se när Wales tog hem 6 nation i rugby! Värdiga vinnare som förståsigpåare sa!

White Hart Lane Surs v Bolton denna gång mycket båttre plats en förra gången mot Manu! Det var i denna match som fick avbrytas i halvlek eftersom Muamba i Bolton segnat ner, han fick en hjärtinfarkt, men med snabbt agerande av medicinsk personal fick de honom tillbaka i livet! Som han sa några dagar efteråt ”Varför avbröts matchen?” En sann hjälte!

Många puddingar finns det här i London! Och ett av Del Boys favorituttryck ”you tart”! 🙂

Vi åkte till Greenwich där vi träffade Trish dotter Charlotte! Vi gick på gaybar och träffade Charlottes vänner! Trevliga killar om än som han sa ” I don´t like sport! I like art!”

Söndagmiddag hemma hos John! Trish låg nerbäddad sjuk så John fick laga denna karibiska fiskgratäng efter recept av Trish! Inte så starkt som det egentligen skulle vara och räkor saknades, men ändå fantastiskt gott!! 🙂

Och på söndagen åkte vi till Milton Keynes och The Stables samma ställe som jag såg Robin Trower på! Denna gång var det dags för en annan favorit och kompis till Robin! Mr Jack Buce och med sig hade han sitt Big Blues Band!

Underbart, vilken konsert! Okej, första setet var ljudet kanske inte det bästa, men sen i andra setet var det kanon!! Och nu har jag fått sett min idol!

Det här gillar jag! £2.99 för en pint of ale!! 🙂

Och sena måndagslyget från Stansted är en populär flight! Fullproppat och jag som satt och sölade i baren fick sonika ställa mig sist vid gaten!

Ryanair har skärpt till sig! Allt går mycket smidigare nu för tiden och oftast ”in time”

Och väl tillbaka i Göteborg och centralstationen gick mina tankar till Patti Smith som av någon anledning kommer att ha med Hotel Eggers i handlingen i hennes kommande kriminalroman! Väntar med spänning på den!

Annonser